Boende i chalet-stil med spa i norra Italien - avbokningsbar

Hotel Boè, Arabba, Venetien, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Dolomiterna

Bosch Comfort-rum

Bosch Comfort-rum

Bosch Comfort-rum

Pre Superior-rum

Standardrum Lech

Dolomiterna

Arabba, Fedaia lake

Dolomiterna

Upptäck vackra Dolomiterna från ett chaletboende, inkl. halvpension och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 31% ?

Njut av det vackra landskapet i Dolomiterna i detta charmiga alpinboende i chalet-stil, inklusive halvpension och extra förmåner. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Lugnt och fridfullt i naturen: Om du är ute efter lugn och ro och att tillbringa tid i naturen, så finns det inte någon bättre plats än Hotel Boè. Hotellet är omgivet av de pittoreska bergstopparna i Dolomiterna, och det finns alltid spännande aktiviteter att göra här oavsett årstid.

  • Wellness och avkoppling: Efter en hel dag av utforskande av det omgivande landskapet kan du koppla av i hotellets spa, komplett med inomhuspool, bastu, bubbelpool och ångbad. Eller kör ett intensivt träningspass i det fullt utrustade gymmet eller simma några längder i inomhuspoolen om du vill hålla igång under semestern.

  • Fantastisk alpin utsikt: Njut av den otroliga utsikten från ditt rum. Alla rum har stora fönster och privata balkonger med utsikt över Monte Santa Croce, Monte Boè eller Bec da Roces sluttningar. De moderna faciliteterna och möblerna i rummet är alla gjorda av naturliga material i en neutral och rogivande färgskala.

Faciliteter

- Spa- och wellness
- Inomhuspool
- Bastu
- Badtunna
- Ångbastu
- Gym
- Restaurang
- Bar
- Skidförråd
- Wi-Fi

Hitta hit

De närmaste flygplatserna till Hotel Boè är Verona Villafranca flygplats (23 mil bort) eller Bolzano flygplats (drygt 10 mil bort). Från Bolzanos flygplats rekommenderar vi att du tar väg SS244 och A22, även om rutten är något längre, eftersom den mer direkta rutten på 86 kilometer går längs branta, slingrande vägar genom bergen. Venedigs flygplats ligger ungefär 17 mil bort. Med tanke på avståndet från båda flygplatserna rekommenderar vi att du hyr en bil för att ta dig till hotellet. Parkering på plats finns men avgifter kan tillkomma.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Passo Campolongo 19, 32020 Arabba, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor