Spansk solsemester vid stranden

Hotel Cap Negret, Altea, Spanien

Comfort-rum

Comfort-rum

Altea, Costa Blanca

Comfort-rum

Premiere-rum

Premiere-rum

Härligt läge vid stranden i fridfulla Altea, inklusive frukost, halv- eller helpension och en flaska cava

Hotel Cap Negret är ett fint hotell med massa aktiviteter precis på stranden i solsäkra Altea. Med flera olika sportaktiviteter, tävlingar och vattengympa är underhållningen säkrad för hela semestern. Det här hotellet har något roligt att erbjuda alla åldrar.

Vakna till Medelhavets vågbrus, ät en stadig frukost och ägna sedan dagen åt roliga aktiviteter – både ovan och under ytan. Förutom vattensporter har du även cykling, golf samt lekhörna och spelrum för barnen.

På kvällarna kan du njuta av Medelhavets smaker på någon av hotellets restauranger, ta en cocktail i poolbaren och avsluta dagen på hotellets barbecue-terrass med utsikt över hav och berg. Om du känner för att utforska områden utanför hotellets gränser finns även biluthyrning och parkering så att du enkelt kan ta dig runt resten av Costa Blanca-kusten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor