Spahotell i hjärtat av Halmstad - avbokningsbar

Hotel Continental Relax & Spa, Halmstad

Upp till -47% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Standardrum

Stadsbiblioteket

Halmstad

Standardrum

Standardrum

Välkomnande boende med spa och restaurang i Halmstad, inkl. frukost, middag och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 47% ?

Elegant hotell med spa i hjärtat av Halmstad, nära Picassoparken och stadsbiblioteket, inklusive frukost, middag och spaentré. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Avkoppling för kropp och själ: Hotellets rofyllda spa erbjuder bastu, infraröd bastu och utomhusbad i en 38 grader varm källa på innergården. Dessutom finns det möjlighet att boka in härliga behandlingar som till exempel ayurvedabehandlingar, massage, ansiktsbehandlingar och fotvård. Innan och efter din behandling kan du koppla av i det intilliggande vilorummet med te, frukt och andra tilltugg.

  • Enkelt och gott på tallriken: Hotellets restaurang serverar en middagsbuffé och en bistromeny med enkla, välsmakande rätter. I baren kan du koppla av med en cocktail eller ett glas noga utvalt vin eller öl.

  • En välsmakande och rofylld start på dagen: Varje morgon dukar hotellet upp en härlig frukostbuffé med noga utvalda produkter. Här kan du börja dagen på bästa sätt, innan sightseeing, spa och andra spännande upplevelser.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Swimmingpool
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Halmstad, nära centralstationen och flera busshållplatser. Halmstads flygplats når du på en kvart med bil, alternativt en halvtimme med lokaltrafiken.

Bra att vetaPå grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Kungsgatan 5, 302 45 Halmstad

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor