Chict boutiquehotell i hjärtat av Paris - avbokningsbar

Hôtel Da Vinci, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum med balkong

Superior-rum med balkong

Jardin du Luxembourg, Paris

Deluxerum

Pont des Arts, Paris

Superior-rum

Paris

Standardrum

Place de la Concorde, Paris

Känn historiens vingslag på elegant hotell i Saint-Germain, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 33% ?

Renässansinspirerat hotell i centrala Paris, inklusive frukost, en flaska Prosecco och tillgång till privat pool. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Louvren-anslutningar: Hotel Da Vinci Paris är ett konstnärligt fynd, beläget ett stenkast från Pont des Artes och tvärs över floden från stadens mest berömda museum. Det sägs att Da Vincis målning Mona Lisa var gömd här i tre nätter för ett sekel sedan, efter att den hade stulits från Louvren.

  • Oas i staden: Hotellets lobby pryds av konstböcker, jordglober och historiska föremål - en hyllning till ingen mindre än Leonardo da Vinci. Precis bredvid har du Café Da Vinci, med en avskild innergård omgiven av apelsin- och olivträd i miniatyr, där du kan äta till det lugnande ljudet av en plaskande fontän.

  • Ett spa med stil: Koppla av en stund i det underjordiska spaet som är ännu en världslig upplevelse. Varje rum är inspirerat av en berömd renässanskonstnär, med väggmålningar som återger några av deras mest kända konstverk.

Faciliteter

- Café
- Bar
- Spa
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Paris Charles de Gaulle ligger 45-minuters bilresa från hotellet. Stationen Saint-Germain-des-Prés är 500 meter från ditt boende, vilket ger dig perfekta transportförbindelser till övriga stadsdelar.

Bra att veta


På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
25 Rue des Saints-Pères, 75006 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor