Boutiquehotell nära Champs-Élysées - avbokningsbar

Hôtel Doisy Etoile, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Executive Coconut-rum

Champs-Élysées

Triumfbågen

Deluxe Palm-rum

Pont Alexandre III

Montmartre

Superior Mango-rum

Parc Monceau

Bois de Boulogne

Executive Coconut-rum

Deluxe Palm-rum

Elegant hotell i Paris 17:e arrondissement, strax norr om Triumfbågen, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 38% ?

Elegant designhotell med bistro, bar och inglasad lobby, en kort promenad från Triumfbågen och Champs-Élysées, inklusive frukost, tidig incheckning och sen utcheckning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Det bästa av två världar: Mellan Triumfbågen och Palais des Congrès ligger Hotel Doisy - charmigt undangömd på en promenadgata i hjärtat av magin i Paris. Här har du möjligheten att både vara mitt i smeten, men samtidigt kunna luta dig tillbaka efter en hel dags äventyr och njuta av fridfullheten.

  • Ladda upp med en ordentlig frukost: Varje morgon dukas det upp en varierad frukostbuffé, som inkluderar både lokala och internationella produkter. Vad sägs som att läsa en av de många morgontidningar som erbjuds, samtidigt som du smuttar på ditt kaffe? I honestybaren eller lobbyn kan du koppla av med bland annat champagne, cocktails och smårätter.

  • Börja dagen med en mjukstart: Det lokala området Les Batignolles med sina mysiga lokala cafeer, boutiques och gallerior, är en perfekt bas att starta din dag på i lugn och ro. Ikoniska sevärdheter som Louvren, Sacré-Cœur och Notre-Dame kan enkelt nås via tunnelbanan.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Bar
- Bistromeny
- Frukostområde

Hitta hit

Till flygplatserna Orly och Charles-de-Gaulle är det en 45 minuters bilfärd vardera, eller ungefär en timmes resa med allmänna transportmedel.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
55 avenue des Ternes, 75017 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor