Havsutsikt vid Korsikas kust

Hotel et Spa des Pecheurs, Cavallo, Korsika, Frankrike

Privilege Sea View-rum med balkong

Privilege Sea View-rum med balkong

Privilege Sea View-rum med balkong

Standard Sea View-rum med balkong

Standard Sea View-rum med balkong

Elegant hotell med pool, privat strand och restaurang vid havet

  • En doft av Medelhavet: I hotellets restaurang kan du äta säsongsanpassade medelhavsrätter med den rätta kombinationen av det franska och italienska köket. Smaka på färsk fisk, härliga kötträtter och pasta tillsammans med gott vin och underbar havsutsikt.

  • Maximal avkoppling: På hotellet finns ett inbjudande spa med bastu och inomhuspool med hydromassage. Här kan du njuta av sköna ansikts- och kroppsbehandlingar i en harmonisk miljö. Du kan exempelvis få massage från olika delar av världen och ta del av uppfriskande sparitualer.

  • Få ut det mesta av din semester: Ta en sväng till Cavallos hamn, gör en båtutflykt eller dyk bland vrak och färggranna fiskar. Väl tillbaka på hotellet kan du avrunda kvällen med en drink i baren, nära den privata stranden.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Spa

Hitta hit

Närmaste flygplats är Figari på södra Korsika. Att åka taxi från flygplatsen till Piantarella-piren och sedan vidare med båt till Cavallo tar cirka 30 minuter.

Bra att veta

Det finns inga bankomater på ön, så det är bra att ta med kontanter.

Se videon för mer information om hotellet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor