Hemtrevligt boutiquehotell i Göteborg - avbokningsbar

Hotel Flora, Göteborg

Large-rum

Medium-rum

Medium-rum

Large-rum

Large-rum

Boende på väldesignat hotell vid Grönsakstorget i centrala Göteborg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 27% ?

Avslappnat och specialdesignat boutiquehotell med perfekt läge på Grönsakstorget i Göteborg, inklusive frukost | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Vacker design av Rasmus Larsson: Rummen på Hotel Flora är individuellt inredda och designade så att varje rum har fått sin egen karaktär. Badrummen är prydda med marmordetaljer och erbjuder exklusiva toalettartiklar från C.O. Bigelow.

  • En unik och hemtrevlig stämning: Floras bar har en mysig vardagsrumskänsla. Det är hit du tassar varje morgon för din delikata frukost som bland annat består av lokala ostar, nybakat bröd och croissanter, hemgjord müsli, smoothies och juice.

  • Hitta ett mysigt krypin: Efter en fartfylld dag på stan kan du bege dig till den snygga lobbybaren och slå dig ner med ett glas vin och en bricka kallskuret. Känner du för att mingla lite är detta även en perfekt plats för att skapa nya bekantskaper.


Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Rumsservice
- Bagageförvaring
- Tvättservice (mot avgift)

Hitta hit

Närmsta spårvagnshållplats ligger precis utanför hotellet varifrån du tar dig till Göteborgs Centralstation på sex minuter. Det tar ungefär en halvtimme att köra till flygplatsen. Flygbussarna stannar vid Kungsportsplatsen, mindre än fem minuters promenad från hotellet.

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Grönsakstorget 2, 411 17 Göteborg, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor