Tidlös elegans i Monte Carlo

Hôtel Hermitage Monte-Carlo, Monte Carlo, Monaco

Exclusive Sea View-rum

Superior Queen-rum

Superior King-rum

Lev glamouröst semesterliv på femstjärnigt hotell i Monte Carlo, nära restauranger och stadens kasino

  • Ta del av glamouren: Monacos Monte Carlo har länge varit förknippat med glamour, elegans och lyx. Som en del av Leading Hotels of the World group är det ingen slump att Hôtel Hermitage Monte Carlo är det högst rankade hotellet på TripAdvisor - du kan som incheckad gäst förvänta dig att bli behandlad som en kunglighet.

  • Ät som en riktig gourmé: I hotellets Michelinbelönade restaurang Vistamar kan du njuta av mat i världsklass, där menyn stoltserar med en rad gastronomiska rätter, bland annat färska skaldjur, som du avnjuter på terrassen med utsikt över hamnen. I Limun Bar kan du beställa bakverk och drycker och i Crystal Bar beställer du goda cocktails eller något att äta. Som om det inte vore nog finns här också fine dining-restaurangen L'Hirondelle där fokus ligger på att servera gourmetmat som samtidigt är kalorisnål och näringsrik.

  • Glöm inte att koppla av: Thermes Marins Monte Carlo erbjuder över 7 000 kvadratmeter avkopplande yta med stora pooler, liggstolar, solarium, en solterrass och ett brett utbud av härliga spabehandlingar och massager. Här finns också ett fräscht gym utrustat med det senaste inom fitness. På solterrassen kan du slå dig ner på någon av solsängarna och blicka ut över det turkosblå vattnet och hamnens alla lyxyachter, eller varför inte bege dig till hotellets privata strandklubb, där du kan testa en rad olika vattensporter?

Faciliteter


- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Pool
- Spa
- Solarium
- Gym

Hitta hit


Till Nice flygplats tar du dig till på cirka 40 minuter med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor