Anrikt hotell på Stureplan - avbokningsbar

Hotel Kung Carl, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Standardrum

Stockholm

Standardrum

Stockholm

Standardrum

Standardrum

Stockholm

Storstadspuls på ett historiskt hotell vid Stureplan, inkl. frukostbuffé

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 20% ?

Bo på Stockholms äldsta hotell mitt i huvudstadens bästa shoppingdistrikt, inklusive frukostbuffé. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt


  • Bo på Stockholms äldsta hotell: Passion, hjärta och ansvar är de tre värdeord och den stadiga grund som Kung Carl i 150 år har tronat på. Hotellets eleganta charm och välkomnande miljö är resultatet av en stilsäker kombination av anrikt med nytt.

  • Unikt inredda rum: Hotellets 143 rum är alla unikt inredda med designdetaljer och konst av svenska konstnärer. Här möts klassisk stil och modern design, och skapar tillsammans en rofylld atmosfär mitt i storstaden. 

  • Säkra tips dygnet runt: Utbudet av nöjen, shopping och krogar i Stockholm är närmast oöverskådligt. Oavsett vad det är man söker, och när på dygnet man söker efter det, kan hotellets reception hjälpa till med tips, biljettköp och bokningar.

Faciliteter

- Restaurang
- Cocktailbar
- Takterrass
- Gym
- Rumsservice
- Dygnetruntöppen reception
- Wi-Fi
- Husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Hotellet ligger på Stureplan i centrala Stockholm. Tunnelbanestationen Östermalmstorg ligger cirka 200 meter från entrén. Till Arlanda tar det ungefär 40 minuter med taxi.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Birger Jarlsgatan 21, 111 45 Stockholm, Sverige
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor