Historiskt art deco-hotell i Bryssel

Hotel Le Plaza, Bryssel, Belgien

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Classic-rum

Classic-rum

Femstjärnigt art deco-hotell med en rik historia och ett centralt läge i Bryssel

  • Anrik byggnad med egen biograf: Femstjärniga Hotel Le Plaza Brussels är ett art deco-palats som byggdes i början av 1900-talet och har upplevt en hel del sedan dess. Hotellet är hem till en egen biograf som ligger inne i hotellet vilket ger det dess speciella U-form. Utöver detta har hotellet mottagit den kungliga utmärkelsen Royal Warrant för sin service, kvalitet och klass.

  • Överdådig inredning: Elegans, flärd och historia möter dig så fort du kliver in i den välvda lobbyn som är dekorerad med neobarock inredning som är inspirerad av den spanska renässansen. Tänk praktfulla stuckaturer, brokad och marmor så är du inne på rätt spår. Ja, mer imponerande än så här blir det knappast.

  • Ljuvlig mat i vacker inramning: På Brasserie L'Esterel serveras gourmetmat tillagad på färska säsongsingredienser under en målad kupol med kristallkronor hängandes från taket. Här finns också en loungebar där du kan avnjuta en kopp kaffe eller en cocktail. I salongen dukas det varje morgon upp en amerikansk frukostbuffé med ett överflöd av kalla och varma rätter.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Gym
- Souvenirbutik
- Dygnetruntöppen reception
- Wi-Fi

Hitta hit


Hotellet ligger i centrala Bryssel, bara fem minuter från det berömda torget Grand Place. Från Bryssels flygplats tar det ungefär 20 minuter att nå hotellet med taxi.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor