Strandnära idyll på Sardinien

Hotel Marana, Marana, Golfo Aranci, Sardinien, Italien

Olbia

Superior Garden View-rum

Golfo di Marinella

Costa Smeralda

Superior Garden View-rum

Superior Garden View-rum

Olbia

Välkomnande hotell med pool, nära stranden i Costa Smeralda

  • Semesterlivet väntar: Hotel Marana erbjuder boende i ljusa och hemtrevliga rum som alla är försedda med balkong eller terrass, vissa har till och med havsutsikt. I den karakteristiska Medelhavsträdgården finns det en stor pool och bekväma solstolar.

  • En resa för alla sinnen: Den trevliga restaurangen serverar vällagade internationella och medelhavsinspirerade rätter. I baren och vid poolen kan du njuta av svalkande drinkar, perfekta för både eftermiddagssolen och efter maten-häng i kvällsvärmen.

  • Utforska öpärlan: Sardinien har gjort sig känd för sin idylliskt vackra kust. I närheten av hotellet kan du bland annat besöka städerna Porto Rotondo, Olbia och exklusiva Porto Cervo. Vill du hålla dig i närområdet kan du tillbringa eftermiddagen på en av de kritvita sandstränderna längs kusten.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Pool
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Olbia-Costa Smeralda når du på 20 minuter med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor