Charmigt boende på spanska solkusten

Hotel Molo 44, Marbella, Spanien

Puerto Banus

Puerto Banus

Puerto Banus

Bungalow

Bungalow

Bungalow

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Puerto Banus

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Charmigt boutiqueboende i Nueva Andalucía, nära Marbella, Puerto Banus hamn och golfklubben

  • Vakna till vågornas kluckande: Strax utanför Marbella, vid den vackra hamnen Puerto Banus i Nueva Andalucía, ligger Hotel Molo 44. På den stillsamma terrassen kan du dricka morgonkaffet medan du njuter av lugnet och beskådar de stora yachterna förtöja och kasta loss.


  • Charmig och hemtrevlig atmosfär: Molo 44 är ett gästhus – perfekt för dig som uppskattar en privat sfär på semestern. Inredningen karakteriseras av vita väggar och möbler som tillsammans med väl valda detaljer och växter ger ett hemtrevligt och stilfullt intryck.


  • Lugna aktiviteter på semestern: Från boendet kan du smidigt promenera till hamnen för att beundra de lyxiga båtarna. Slå dig ner vid strandklubben för en eftermiddagsdrink och fortsätta sedan med lite shopping på berömda The Golden Mile. För golfälskaren finns även flera golfbanor att välja bland i närområdet.

Faciliteter

- Pool
- Takbar
- Fitnesscenter
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär 50 minuters bilresa från Málagas flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor