Strandnära hotell vid Adriatiska havet

Hotel Olympia Sky, Vodice, Kroatien

Premium-svit med havsutsikt

Premium-svit med havsutsikt

Premium-svit med havsutsikt

Premium-svit med havsutsikt

Superior Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Superior Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Superior Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Designhotell vid stranden i kroatisk kustidyll

  • Väldesignad elegans vid havet: I juni år 2017 öppnade Olympia Sky, en exklusiv hotellvinge som tillhör Hotel Olympia Vodice. Den väldesignade vingen ligger nära havet och erbjuder sina gäster förstklassiga faciliteter som är utvecklade utifrån ett hållbart miljöperspektiv.

  • Mysig stad med anrik stadskärna: Hotel Olympia Sky ligger på den kroatiska kusten cirka 50 meter från havet och 500 meter från staden Vodices centrum. Vodice är känt för sitt rika kulturella utbud och här hittar du en vacker gammal stadskärna, pittoreska restauranger och en mysig småbåtshamn.

  • En gastronomisk dröm: Hotellet har två restauranger varav den ena, SKY är belägen på tionde våningen med panoramautsikt över skärgården. Här serveras härlig à la carte i en unik miljö. På Olympia erbjuds storslagen buffémat, och på Tavern Mate kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en lättare lunch vid poolen.

Faciliteter


- Gym
- Barer
- Restauranger
- Relaxavdelning
- Spabehandlingar

Hitta hit

Hotellet ligger cirka en timmes bilresa från Splits flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor