Strandnära spahotell på Mallorca

Hotel Son Caliu Spa Oasis, Calvia, Mallorca, Spanien

Mallorca

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Nyrenoverat spahotell med vackert strandläge nära Palmanova

  • Spa med extra allt: Det rymliga Spa Oasis är den perfekta platsen för den som vill unna sig både det ena och det tredje i spaväg. Här hittar du en uppvärmd inomhuspool med hydromassage-strålar och bubbelbad, en finsk bastu, ett aromatiskt ångbad och till och med ett traditionellt romerskt bad. Naturligtvis erbjuds även behandlingar i alla dess former.

  • Ta dagen som den kommer: Hotellet bjuder verkligen in till lata dagar, men skulle andan falla på finns flera aktiviteter som tennis, dykning, yoga och pilates att sysselsätta sig med. I närheten hittar du även flera fina golfbanor om du skulle vilja öva på svingen.

  • Njut av ljumma, minnesvärda kvällar: När hungern gör sig påmind bör du styra stegen mot hotellets trevliga bufférestaurang som fyra kvällar i veckan har speciella teman. Njut av mat, gott vin och den vackra utsikten över trädgården och havet. Vill du fortsätta kvällen kan du bege dig till cocktailbaren där det ofta bjuds på levande musik.

Faciliteter

- Restaurang
- Tre barer
- Spa
- Pooler
- Gym med yogaklasser
- Dykkurser
- Vattensporter
- Strandklubb

Hitta hit


Flygplatsen Palma de Mallorca ligger 25 kilometer från hotellet, vilket tar ungefär 25-30 minuter med taxi eller hyrbil. Du kan även ta buss A11 till Son Caliu och promenera till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor