Femstjärnig villa i Toscanas skärgård - avbokningsbar

Hotel Villa Ottone, Portoferraio, Elba, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 30 dag innan din resa.

Cottage-rum

Elba

Classic-rum

Elba

Fridfull oas på den vackra ön Elba, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 29% ?

Femstjärnig elegans i äldre villa i Toscanas skärgård, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En lugn oas på ön: En avkopplande omgivning välkomnar dig på detta vackra, femstjärniga hotell på ön Elba. Gör dig hemmastadd i ett av de charmiga rummen med och ta in de vackra miljöerna ute på terrassen.

  • Livsnjutning på högsta nivå: Njut av solen och värmen på hotellets privata strand, eller svalka dig med en cocktail från baren vid poolkanten och unna dig lite extra njutning med en skön massage i hotellets spa.

  • Italienska rätter i mängder: Njut av dina måltider i skuggan av träden i hotellets trädgård eller bli serverad på din privata terrass. Du kan välja fine dining i restaurangen, grillrätter eller lokala specialiteter i poolrestaurangen och lättare snacks i strandbaren.

Faciliteter

- Säsongsöppen utomhuspool
- Säsongsöppet spa
- Tre restauranger (varav två är säsongsöppna)
- Två barer
- Luftkonditionering
- Wi-Fi
- Parkering (mot en avgift)
- Husdjursvänligt

Hitta hit

Från Italiens fastland kan man nå ön Elba antingen via färja eller med flygplan till den lokala flygplatsen Marina di Campo, vilket tar ungefär 20 minuter.

Bra att veta

Notera att privat tillgång till spa måste bokas i förväg.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Localita Ottone, 57037 Portoferraio, Elba, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 30 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 30 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor