Hotell med magiska vyer över Malmö - avbokningsbar

Best Western Malmö Arena Hotel, Malmö

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Premium King-rum

Premium King-rum

Öresundsbron

Turning Torso

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Malmö

Hyllie

Öresundsbron

Modernt hotell i Hyllie med Malmös största skybar, inkl. frukostbuffé och extra tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 44% ?

Boende på ett modernt hotell med skybar, beläget nära Malmö Arena, Emporia och Malmömässan, inklusive frukostbuffé och valbar delikatessbricka med dryck | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Skånsk mat med en tvist: Nilssons Restaurang & Bar serverar mat tillagad på nordiska råvaror, med skånska smaker och hantverk i fokus. De rustika rätterna är inspirerade av världens alla hörn, fast i modern, svensk tappning.

  • Malmös största skybar: Hotellet har en stor skybar med panoramavy över det vackra Öresundsområdet. Här kan du njuta av stämningsfulla solnedgångar tillsammans med förfriskningar i alla dess former.

  • Upplev det bästa av regionen: Med sitt läge i Hyllie är det aldrig långt till händelsernas centrum, oavsett om det gäller sightseeing och nöjen i Malmö eller en dagsutflykt till Köpenhamn. Den danska huvudstaden når du på endast 25 minuter med tåget som går från Hyllie station.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Skybar
- Gym med bastu
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger i stadsdelen Hyllie, 150 meter från stationen varifrån du kan ta dig till centrala Malmö på tre minuter. Från centrala Köpenhamn tar det runt 25 minuter till Hyllie station.

Bra att veta: 

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Hyllie Boulevard 12, 216 23 Malmö, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor