Hotell med privat sandstrand i Antibes - avbokningsbar

Royal Antibes, Antibes, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Royal Antibes

Antibes

Royal Antibes

Classic-rum

Royal Antibes

Royal Antibes

Antibes

Antibes

Royal Antibes

Royal Antibes

Royal Antibes

Antibes

Royal Antibes

Antibes

Designhotell nära Gamla stan i Antibes, med utsikt över den privata sandstranden, inklusive frukost | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Stilsäkert boende med det rätta läget: Detta är en utmärkt bas för dig som önskar en genuin Riviera-vistelse. Royal Antibes är beläget vid strandpromenaden, endast några minuter från stadskärnan och stadens historiska slott. Innanför hotellets snygga fasad möts du av modern design och stiliga möbler, som tillsammans skapar en känsla av elegans.

  • Koppla av på den privata stranden: Royal Antibes är hem till en av franska rivierans vackraste, privata sandstränder. Stranden ligger endast 80 meter från hotellet och fem minuter från stadens centrum och är en fridfull oas, perfekt för vila och avkoppling. Slå dig ner i den mjuka sanden, svalka dig i det azurblå havet och njut av den milsvida utsikten.

  • Kokkonst med en italiensk twist: Restaurang Royal Beach ligger på hotellets privata strand och serverar en varierad meny med italienska influenser. Njut av den salta havsbrisen samtligt som du skämmer bort smaklökarna med kreativt komponerade rätter. Sallader, färsk pasta, fisk- och kötträtter är några av restaurangens främsta specialiteter.

Faciliteter


- Restaurang
- Privat strand
- Bar
- Spa
- Gym

Hitta hit

Royal Antibes ligger centralt i staden. Till flygplatsen Nice-Côte d'Azur är det cirka 35 minuter med bil. Antibes tågstation ligger 20 minuters promenad från hotellet.

Bra att veta

Hotellets spa är för närvarande stängt för underhåll.

Restaurang Royal Beach är öppen för frukost, lunch och middag. Restaurang Café Royal är stängd.

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor