Charmig kustvistelse på Jylland

First Hotel Kolding, Kolding, Danmark

Standard Dubbelrum

Executive Dubbelrum

Bo på modernt och centralt hotell med sjöutsikt i mysiga Kolding, inklusive frukost och valbart inträde till badstugan

På First Hotel Kolding bor du i hjärtat av den mysiga danska staden Kolding. Från det moderna hotellet promenerar du snabbt till stadens tågstation, restauranger och sevärdheter som till exempel 1200-talskyrkan Sankt Nicolai. Du hittar även det anrika medeltida slottet Koldinghus med sin vackra park tre minuters promenad från hotellet.

Du checkar in på fräscha rum inredda i skandinavisk stil. Här bor du bekvämt med moderna faciliteter som till exempel golvvärme och justerbar rumstemperatur. Utan att behöva lämna hotellet har du tillgång till Restaurang Berg, som serverar rätter med både en internationell och dansk touch, och en utomhusterrass med en svårslagen sjöutsikt över Slottsøen. Du kan också koppla av med en bok i hotellets bibliotek eller med en drink i baren.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor