Vykortsvackert i italienska Alperna

Hotellerie de Mascognaz, Champoluc, Italien

Lo Miéte Classic-rum

Antagnod

Gemytligt hotell med bildskönt läge i de italienska Alperna, med bra möjligheter till en aktiv semester

  • Ett förtrollande alphotell: Hotellerie de Mascognaz är beläget 1 822 meter över havet och är ett paradis för de som gillar friluftsaktiviteter. Det bildsköna området erbjuder perfekta vandringsleder, så se till att packa oömma skor och en kamera. Föredrar du fart och fläkt kan du istället ge dig ut i skidbacken under vintersäsongen.

  • Maxa wellnesskänslan: På hotellet kan du ladda batterierna med virtuell golf, hatha-yoga eller ett besök på spaet. Wellnesscentret är den ultimata platsen för en stunds lugn och ro. Här finns en 18 meter lång pool, en hydromassagepool, bastu, hamam, kneipp-terapi och ett relaxrum.

  • Restauranger på höga höjder: Hotellet har två charmiga och intima restauranger som är bland de högst belägna i Alperna. Träpanel och robusta takbjälkar ger båda matsalarna en genuin stugkänsla. Restaurangerna anordnar även vinprovningskvällar med läckra viner från Piemonte och Valle d'Aosta. På hotellet finns även en mysig bar.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Spa- och wellnessfaciliteter
- Restauranger

Hitta hit

Den närmsta flygplatsen är Turin, dit det tar ungefär en timme och 30 minuter att köra. Flygplatsen Milano Malpensa ligger cirka två timmar bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor