Chict hotell med urbana vibbar i charmiga London

Hoxton Holborn, London, England

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

Coolt boutiquehotell med industriell chic inredning och Soho House-restaurang

  • Charmigt boende nära nöje och kultur: Hoxton Holborn ligger mitt i stadsdelen Holborn, ett stenkast från det glittriga nöjesdistriktet West End och nära trendiga Covent Garden. Bakom den imponerande fasaden hittar du en distinkt och färgstark inredning som lekfullt blandar gammalt och nytt för att skapa en eklektisk effekt.

  • En varierad gastronomiscen: Restaurangen Hubbard & Bell liknar en äkta amerikansk diner och här kan du njuta av traditionella rätter som hamburgare, biffar och sallader samt mer ovanliga specialiteter som rökt bläckfisk med chorizo eller yellowtail ceviche med grapefrukt och jalapeno. Du kan även äta lunch eller middag på mysiga Chicken Shop som serverar rotisseriegrillad kyckling med olika tillbehör.

  • Med stadens sevärdheter runt hörnet: Stadsdelen Holborn brukar kallas för ”midtown” tack vare sitt centrala läge mitt i London. Här bor du perfekt för att nå Covent Garden, Bloomsbury, Oxford Street och Camden. Det är bara två minuters promenad till tunnelbanestationen Holborn och flera bussar stannar i närheten av hotellet.

Faciliteter


- Bar
- Wi-Fi
- Restaurang
- Rumsservice

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 50 minuters taxiresa från flygplatsen London Heathrow. Med allmänna färdmedel tar resan omkring en timme. Närmsta tunnelbanestation är Holborn Station som du promenerar till på tre minuter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor