Golf- och sparesort på Sicilien

I Monasteri Golf & Spa Resort, Syrakusa, Sicilien, Italien

Deluxe-villa

Syrakusa

Superior-rum

Superior-rum

Syrakusa

Deluxe-villa

Förstklassigt boende i historisk klostermiljö med spa och golfbana

  • Lata dagar i natursköna omgivningar: I Monasteri Golf Resort är belägen i ett varsamt renoverat benediktinerkloster med svepande vyer över Siciliens pittoreska landskap. Hit åker du för att njuta av lata dagar vid poolen och i det härliga spaet.

  • Smaka på det lokala köket: Smaklökarna kan du skämma bort i hotellets restaurang som specialiserar sig på sicilianska rätter eller med ett glas italienskt vin under oliv- och citrusträden ute i trädgården.

  • Öva upp golfkunskaperna: Den 86 hektar stora golfbanan är omringad av vacker natur och har en hisnande utsikt över vingårdar och böljande kullar som du kan vila ögonen på mellan slagen.

Faciliteter

- Spa
- Pool
- Gym
- Restaurang
- Golfbana
- Wi-Fi
- Strand

Hitta hit

Den närmsta flygplatsen är Catania som ligger runt 50 minuter med bil från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor