Kombinerad resa till det bästa av Sydafrika

Kapstaden och Cape Winelands, Sydafrika

Flyg ingår Flyg ingår

Kapstaden

Kapstaden

The Onyx

One Bedroom Deluxe-lägenhet på The Onyx

One Bedroom Deluxe-lägenhet på The Onyx

One Bedroom Deluxe-lägenhet på The Onyx

One Bedroom Deluxe-lägenhet på The Onyx

Kapstaden

Kapstaden

The Onyx

The Onyx

De Zalze Lodge

Superior-rum på De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

Stellenbosch

De Zalze Lodge

Citybreak i hjärtat av Kapstaden följt av en härlig vistelse med vinprovning i Capes vindistrikt, nära golfbana och sevärdheter, inklusive flyg, frukost och vinprovning

Sydafrika är vida känt för sin fantastiska mångfald. Nu har du möjlighet att få uppleva vad landet har att erbjuda. Din resa börjar i Kapstaden, där du bor ett par nätter i en lägenhet på det eleganta hotellet The Onyx, vid hamnområdet nära bland annat gallerian V&A Waterfront samt det berömda Table Mountain.

Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att ta del av stadens många sevärdheter och mångkulturella, öppna atmosfär. Du kan även njuta av en härlig behandling i hotellets spa eller koppla av vid poolen på takterrassen. I restaurangen serveras enkla och smakrika rätter som inspireras av regionens råvaror.

Från Kapstaden fortsätter du sedan ut i vindistrikten till Aha De Zalze Lodge, som är en del av vingården med samma namn. I programmet får du chans att gå på en vinprovning, där du kan prova några av vinerna. Missa inte heller att ta vandra eller cykla genom odlingarna, för att se landskapet och hantverket på nära håll.

Andra exempel på aktiviteter är att spela golf på gårdens golfbana, göra en utflykt till staden Stellenbosch, som bland annat är känd för sitt universitet, eller utforska den berömda Stellenbosch Wine Route för att upptäcka fler av regionens viner. Ett annat tips är att unna dig en stunds avkoppling vid hotellets fina poolområde, där du har vacker utsikt över de natursköna omgivningarna, eller boka in en middag i den fransk-sydafrikanska restaurangen, som är flerfaldigt prisbelönt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.