Thailändsk resort med privat strand

Mango Beach Resort, Trat, Thailand

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Ocean Facing-bungalow

Ocean Facing-bungalow

Ocean Facing-bungalow

Lyxigt boende med privat strand i natursköna Thailand, inklusive frukost och förmåner vid längre vistelser

Med en alldeles egen privat strand vid havet har detta resort ett ypperligt läge för dig som längtar efter sol, bad, och värme. Mango Beach Resort är en del av det thailändska paradiset och här checkar du in på ett hotell som erbjuder allt från roliga vattenaktiviteter till lugn och ro vid utomhuspoolen eller god färsk fångst på restaurangen Manao.

När du inte glassar vid utomhuspoolen och jacuzzin eller sitter i baren med en cocktail i handen och njuter av utsikten mot havet kan du upptäcka det natursköna området. Hotellet erbjuder motorcykelturer till den lokala fiskebyn och marknader. Du kan också åka motorbåt ut på det turkosa havet och ta en simtur i det behagliga vattnet.

Du checkar in på rum eller i bungalows som alla har kaklade badrum och en modern inredning och som med sina glasdörrar som sträcker sig från golv till tak släpper in dagens ljus. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor