Modern komfort i Amsterdam

Leonardo Royal Hotel Amsterdam, Amsterdam, Nederländerna

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Bekvämt hotell vid kanal i södra Amsterdam, med restaurang, bastu och cykeluthyrning

  • Njut av en god middag utan att lämna hotellet: Hotellets ljusa och inbjudande restaurang serverar en balanserad och modern meny med fokus på hälsosamma rätter. I baren och caféet kan du koppla av med drinkar och kaffe.

  • En välsmakande start på dagen: Hotellets serverar en varierad och välsmakande frukostbuffé, med söta och matiga, varma och kalla alternativ. Allt för att du ska kunna börja dagen på bästa sätt, innan sightseeing och upplevelser.

  • Wellness, träning och avkoppling: I hotellets bastu och ångbastu kan du koppla av efter långa härliga dagar bland Amsterdams sevärdheter och idylliska kanaler. Det finns även möjlighet att boka skönhetsbehandlingar samt att träna i det moderna gymmet.

Faciliteter


- Bastu och skönhetsbehandlingar
- Cykeluthyrning
- Gym
- Laddningsstation för elbilar
- Parkering (mot en avgift)
- Restaurang och bar

Hitta hit


Hotellet är beläget i södra Amsterdam, nära tunnelbanestationen Overamstel. Till Schiphols flygplats är det en kvarts bilfärd, eller en halvtimmes resa med lokaltrafiken.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor