Glammigt boende i den eviga staden - avbokningsbar

Leon’s Place Hotel, Rom, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum

Deluxerum

Rom

Colosseum, Rom

Classic-rum

Classic-rum

Piazza Navona, Rom

Läckert designhotell med spa i centrala Rom, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 33% ?

Elegant boutiquehotell i hjärtat av Rom med spa och läcker inredning, inklusive frukost och tillgång till spa. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Historisk anda möter modern design: Hotellet är inhyst i en renoverad 1800-talsbyggnad som andas glamour och historia. Här har du en bekväm tillflyktsort under din vistelse i den italienska huvudstaden.

  • Inled kvällen med drinkar i baren: Den kurviga baren i Visionnaire Café är täckt av mosaikplattor som glittrar i skenet av LED-lampor och som skapar en mycket sofistikerad atmosfär. Här kan du inleda kvällen med ett glas bubbel eller en cocktail innan du utforskar stadens stora restaurangutbud.

  • Koppla av efter shopping och sightseeing: Efter en lång dag till fots kan du lämna shoppingkassarna på rummet och rå om dina ömma fötter i hotellets spaavdelning som är utrustat med en bastu, turkisk hamam och jacuzzi.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Café
- Spa-avdelning
- Fitnessrum
- Wi-FI

Hitta hit

Tågstationen Roma Termini ligger runt 700 meter från hotellet. Med tåg eller bil tar det runt 40-45 minuter att komma till flygplatsen Fiumicino. Till flygplatsen Ciampino tar det drygt en halvtimme med bil.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via XX Settembre, 90/94, Rom, 00187 Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor