Harmonisk vistelse i Normandie

Les Jardins de Deauville, Saint-Martin-aux-Chartrain, Frankrike

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Triple-rum

Triple-rum

Lugn och ro med utomhuspool och vacker trädgård samt utsökt mat på välkomnande hotell i norra Frankrike

  • Pusta ut på landsbygden: På Les Jardins de Deauville välkomnas du till en inbjudande resort med eldstad, makalösa vyer över landsbygden och tillgång till utomhuspool samt utomhusterrass för optimal avkoppling och förhöjd livskvalitet. Här kommer du snabbt in i ett skönt semestertempo och unnar dig en välförtjänt paus från vardagen.

  • Bedårande vyer i trädgården: Med en imponerande trädgård kan du luta dig tillbaka och njuta av nuet. Beställ ett gott franskt vin att smutta på, med en bra bok i andra handen. Om tempot är för lugnt är det bara att ge sig ut i området – det vimlar av härliga aktiviteter.

  • Glöm storhandling och matlådor: Den traditionella restaurangen serverar fransk mat från Normandie, med ett bra utbud läckra viner och delikata rätter lagade på lokala råvaror. På sommaren kan du njuta av ett glas på utomhusterrassen till fågelsång och ljudet av vinden som leker med löven.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Trädgård
- Pool (säsongsöppen)

Hitta hit

Närmaste flygplats är Deauville-Saint Gatien som ligger cirka 15 minuter bort med taxi. Paris når du på två timmar med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor