Lantligt spahotell på Franska rivieran

Beachcomber French Riviera, Biot, Frankrike

Superior-rum

Superior-rum

Family-rum

Menton

Haut-de-Cagnes

Boende på fyrstjärnigt hotell med lantligt läge på den Franska rivieran, inklusive frukost och mängder av förmåner

Beachcomber French Riviera ligger i natursköna omgivningar på den Franska rivieran, runt tio kilometer från den inbjudande Medelhavskusten. Hotellets lantliga läge i en 13 hektar stor park är perfekt för avkoppling och att området kan skryta med 300 solskensdagar om året är inte så pjåkigt det heller.

Här kan du ladda batterierna med en skön behandling i lyxiga Spa Cinq Mondes eller koppla av i skuggan av palmerna vid den coola, racketformade poolen. Om du föredrar en mer aktiv semester kan du träna serven och backhanden på en av Europas största tennisakademier med 34 banor.

Franska rivieran bjuder på flera smultronställen längs den kända kustremsan och med bil tar du dig till både Nice och Cannes på mindre än en halvtimme. Väl tillbaka efter en körtur i det vykortsvackra landskapet kan du njuta av en god middag och ett glas provensalskt vin ute på terrassen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor