Resortliv i solen på Gran Canaria

Lopesan Costa Melonaras Resort, Gran Canaria, Spanien

Gran Canaria

Gran Canaria

Standard Dubbelrum med utsikt

Standard Dubbelrum med utsikt

Maspalomas sanddyner

Njut av härliga semesterdagar på en palatsliknande resort vid Gran Canarias natursköna stränder

  • Wellness för hela kroppen: Unna dig en detox i hotellets stora härliga spa, som sträcker ut sig över hela 3500 kvadratmeter. Här erbjuds bland annat en hydrotermisk cirkel, rogivande ansikts- och kroppsbehandlingar samt ett rymligt gym med modern träningsutrustning.

  • Lummig tropisk trädgård: Förlora dig själv i den vidsträckta palmbevuxna trädgården, där över 2000 tropiska träd fördelar sig på 7,5 hektar. Här finner du även poolen, tre bubbelpooler och inbjudande terrasser för avkoppling i solen eller skuggan.

  • Stort gastronomiskt utbud: Hotellet har mycket att välja mellan i matväg. Det finns fem á la carte-restauranger, tre som serverar buffé, fyra poolbarer, ytterligare två restauranger och två barer att utforska. Missa inte att njuta av en kvällsdrink i Solarium Pool Bar, medan du beundrar solnedgången eller stjärnhimlen.

Faciliteter:

- Spa
- Pool
- Restaurang
- Bar
- Gym
- Parkering
- Träningsfaciliteter

Hitta hit:

Hotellet ligger en halvtimmes bilfärd från Gran Canarias flygplats, eller drygt en timmes resa med kollektivtrafik.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor