Snygg design i centrala Berlin - avbokningsbar

Lux 11 Berlin, Berlin, Tyskland

Upp till -61% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxe-rum

Deluxe-rum

Stilfullt cityboende nära Alexanderplatz

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 61% ?

Trendigt stilrent boende i kreativa och livliga Berlin-stadsdelen Mitte | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

 • Stilren “design-ostalgi” mitt i Mitte: Du checkar in i ditt rum som är så snyggt inrett att det ser ut som det är taget från en heminredningstidning. Precis lika stilsäkert som den tyska huvudstaden är de inredda i en högst minimalistisk stil. Boendet ligger i vad som en gång i tiden byggdes med åtanken att vara ett statligt lägenhetshus i slutet av 1800-talet, men som senare blev kontorslokal för den ryska underrättelsetjänsten KGB.

 • Perfekt läge för sightseeing: Lux 11 ligger i stadsdelen Mitte bara fem minuters promenad från Alexanderplatz, varifrån du enkelt tar dig till andra delar av staden. I Berlin är allting en nyskapande blandning av gammalt och nytt, fast oavsett vad det är, är caféerna, restaurangerna, nattlivet, konstgallerierna, de historiska monumenten och byggnaderna från kommunisttiden en del av den unika atmosfären.

 • Läckra rätter och cocktails: Precis bredvid lobbyn till Lux 11 ligger Prince Restaurant där hotellets frukost serveras och som är ett hett lunchställe för berlinarna som jobbar i närheten. Prova allt från ostron och sötpotatispommes till dumplings och mer asiatiska rätter. Baren har fått en central roll och bartendrarna har fullt upp med att hälla upp uppfriskande och läckra drinkar och champagne under kvällen.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

På fem minuter traskar du till Alexanderplatz där du smidigt kan ta S-Bahn och U-Bahn till andra delar av staden eller till flygplatserna Tegel och Schönefeld. 

Bra att veta

Hotellet har vidtagit följande åtgärder för att bromsa smittspridningen av coronaviruset:

 • Gäster måste hålla ett avstånd på 1,5-2 meter från varandra
 • En plastskiva skiljer gäster och personal åt i receptionen
 • Endast enstaka gäster får uppehålla sig i receptionen. Ej större sällskap
 • Hissen får användas av endast en gäst åt gången, eller av gäster i samma sällskap
 • Behållare med handdesinfektion finns utplacerade i de gemensamma utrymmena
 • Skydd som täcker mun och näsa ska bäras i de gemensamma utrymmena.
 • För att undvika kroppskontakt kommer incheckning ske online via appen HOTEL BIRD
 • Roomservice sker på gästens förfrågan. Gästen får själv avgöra när personalen kan stiga in i rummet.

Receptionens öppettider är 07.00 till 23.00På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Rosa-Luxemburg-Straße 11, 10178 Berlin, Tyskland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor