Förstklassig resort på atoll i Maldiverna

LUX South Ari Atoll, Dhidhoofinolhu, Maldiverna

Water-villa

Water-villa

Water-villor

Beach Pavilion

Upplev paradisstränder på resort i Maldiverna med åtta restauranger, barer, strandklubb och moderna träningsfaciliteter

  • Upplev en unik paradismiljö: Resorten är belägen på en privat ö med drömlika vyer och turkosblått, kristallklart vatten. Tillbringa lata dagar i solen och värmen vid det lyxiga poolområdet eller låt dagarna gå i en hängmatta på den kritvita finkorniga sandstranden. Avsluta med skön stämning och goda paraplydrinkar på strandklubben Beach Rouge.

  • Utbudet av aktiviteter: Resorten erbjuder fantastiska möjligheter till dyk- eller snorklingsupplevelser i en spännande undervattensvärld med såväl exotiska fiskar som stora valhajar. Bland sportaktiviteterna finns vattensporter, tennis, beachyoga och cykling. För den träningssugna finns ett modernt utrustat gym för konditions- och styrketräning.

  • Ät på flertalet restauranger: Resorten erbjuder hela åtta olika restauranger och fem barer där du kan äta och dricka gott. Umami serverar fräscha rätter från det japanska köket och för sofistikerade marknadsrätter beger du dig till East Market. I Allegria, Senses och Mixe kan du beställa från en meny med internationella rätter.

Faciliteter

- Restauranger
- Barer
- Spa
- Pool
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit


För att ta sig från Maldivernas internationella flygplats i Malé till resorten tar du antingen sjöflygplan vilket tar cirka 30 minuter enkel väg, eller inrikesflyg och speedboat. Läs mer om transfer under "Mer information" nedan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor