Lyxhotell med takterrass i Bangkok

Banyan Tree Bangkok, Bangkok, Thailand

One Bedroom-svit

One Bedroom-svit

One Bedroom-svit

Bangkok

En värld av lyx på femstjärnigt hotell mitt i livfulla Bangkok, inklusive frukost, spakredit, mat- och dryckförmåner samt mycket mer

Mitt i Bangkoks myllrande affärskvarter, bland skimrande skyskrapor och nära floden Chao Phraya, ligger det femstjärniga hotellet Banyan Tree Bangkok. Hela hotellet andas lyx och har en elegant inredning med thai-inspirerade detaljer. Rummen är rymliga och moderna, och har fönster som sträcker sig från golv till tak med utsikt över staden eller floden.

Efter en dags sightseeing och shopping vill du kanske åka upp till hotellets öppna takbar på 61:a våningen. Sätt dig med en drink i handen och njut av den exotiska atmosfären och panoramautsikten över staden. Blir du hungrig har Banyan Tree flera restauranger med asiatiskt och västerländskt kök. Hotellet har även en förstklassig båt som erbjuder middagskryssningar på floden.

På 21:a våningen kan du bada i en utomhuspool omgiven av tropiska växter. På hotellet finns också ett gym med ångbad och bastu samt ett prisbelönt spa där du kan få massage med örtpåsar och andra sköna behandlingar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor