Vacker resort vid stranden på Andros

Aegea Blue Cycladic Resort, Zorgos, Andros, Grekland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Junior Sea View-svit

Junior Sea View-svit

Exklusiv villaresort med utomhuspool och restaurang med naturnära läge ön Andros, inklusive frukost, trerättersmiddag och transfer till hamnen

Missa inte

Aegea Blue Cycladic Resort ligger på ön Andros som är den nordligaste av öarna i Kykladerna och ofta omtalad som en av de grönaste öarna i den grekiska övärlden. Här kan du sola och bada på den omtalade stranden med turkost vatten och kritvit mjuk sand. Med nordöstra Andros vackra natur omkring dig är det här ett perfekt område för att vandra eller ta en cykeltur. Till hamnen i Gavrio tar det cirka 20 minuter med bil och Batsis tavernor, restauranger och barer ligger cirka 50 minuter bort med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor