Lyxig villaresort på paradisö i Maldiverna

Coco Palm Dhuni Kolhu, Thulhaadhoo, Maldiverna

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Sunset Beach-villa

Sunset Beach-villa

Sunset Beach-villa

Lyxig resort på privat paradisö med spa och flera restauranger i Maldiverna, med all-inclusive och rabatt på transfer

Missa inte

Coco Palm Dhuni Kolhu ligger på en privat paradisö i Baa-atollen i Maldiverna. I den unika och avkopplande miljön har du tillgång till alla bekvämligheter du behöver samt ett utbud av vattensporter och andra aktiviteter, som tennis, kanotpaddling och volleyboll. Från hotellet kan du åka på båtutflykt för att kolla in områdets delfiner eller åka på fisketur för att dra upp dagens fångst till restaurangerna. För den som vill ha en riktigt romantisk upplevelse rekommenderas turen till den romantiska öde ön Embudhoo där en picknick dukas upp på stranden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor