Lyxig vistelse vid havet i Madeira

Quinta do Estreito, Madeira, Portugal

Madeira

Double Sea View-rum

Double Sea View-rum

Madeira

Ett femstjärnigt boutiquehotell på vackert renoverat hotell med restaurang, bar och pool, inklusive halvpension och välkomstdrink

På Madeiras sluttande marker där vinrankor frodas och vackra vyer erbjuds, ligger det eleganta och nyrenoverade boutiquehotellet Quinto do Estreito. Här har man framgångsrikt kombinerat äldre charm med moderna detaljer, då man kan ta del av hotellets traditionella bibliotek, så väl som uppvärmd pool, bastu, solterrass och makalös utsikt över Atlanten och Desertas-öarna.

Madeira är en ö med oslagbar skönhet, från subtropiska vulkaniska höjder till bildsköna byar och närliggande små holmar. Vid slutet av en hektisk dag av upptäcktsfärder får du inte missa traditionella Fado-band som spelar live på barer och restauranger i närliggande Funchal, vilket ger en spännande inblick i livet som det levs här. Hotellet har även två restauranger som serverar traditionell och modern mat från området, med utsikt över den pittoreska fiskebyn Câmara de Lobos. På hotellets Vintage Bar kan du dricka afternoon tea på verandan eller ta ett glas innan middagen medan eftermiddagen övergår i kväll och äventyret fortsätter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor