Boende mitt i smeten i Madrid

Vitium Urban Suites, Madrid, Spanien

Smart val Smart val

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

En perfekt bas i Madrids sprudlande stadskärna

  • En oas där man kan koppla av bortom vimlet: Trots att du är omgiven av stadens pulserande centrum har du en lugn plats att dra dig undan till på Vitium Urban Suites. Hotellet har bara tolv rum, så atmosfären är personlig och intim. Hotellet är stilrent och sofistikerat inrett med sin egen twist på avant garde. Alla rum har balkong och stora fönster med utsikt över Gran Vía eller Flor Baja-gatan, men tack vare ljudisoleringen och memory foam-madrasserna kommer du att sova gott.

  • Med närhet till det bästa av Madrid: Hotellet ligger mitt i centrala Madrid och är en idealisk utgångspunkt för att besöka alla museer, teatrar, butiker och restauranger i staden. Många av dessa nöjen hittar du just på Gran Vía som hotellet ligger vid. Den livliga stadskärnan erbjuder lika mycket att utforska om kvällarna då man kan uppleva nattlivet.

  • Matens och museernas stad: Den spanska huvudstaden är ett perfekt resmål för den kulturintresserade. Bland annat har du gångavstånd till museerna Thyssen-Bornemisza och världsberömda Prado. Missa heller inte det hyllade moderna museet Reina Sofia där sevärda målningar från Picasso och Dalí hänger. När du är mätt på konst kan du utforska det stora utbudet av tapasbarer och internationella restauranger. I Madrid hittar du något för alla smaker.

Faciliteter


- Snack bar
- Wi-Fi
- Luftkonditionering

Hitta hit

Vitium Urban Suites ligger cirka 25 kilometer från Madrid flygplats. Ta tunnelbanelinjen 8 till Nuevos Ministerios och ta sedan linje 10 till Plaza de España, som ligger bara tre minuters promenad från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor