Magiska äventyr i Vietnam

Vietnam

Flyg ingår Flyg ingår

Perla Dawn Sails

Oakwood Apartments

Oakwood Apartments

Oakwood Apartments

Superior-studio på Oakwood Apartments

Pullman Hanoi

Pullman Hanoi

Deluxerum på Pullman Hanoi

Pullman Hanoi

Hanoi

Hanoi

Sapa Jade Hill

Valley View-bungalow på Sapa Jade Hill

Sapa

Perla Dawn Sails

Perla Dawn Sails

Juniorsvit med balkong på Perla Dawn Sails

Perla Dawn Sails

Perla Dawn Sails

Hoi An Beach Resort

Grand Deluxerum på Hoi An Beach Resort

Hoi An Beach Resort

Hoi An Beach Resort

Hoi An Beach Resort

Hoi An

En 14-nätters rundresa i kontrasternas Vietnam med stadsliv, vacker natur och avkoppling, inklusive flyg och en rad extra förmåner

Följ med på en spännande rundresa till kontrastfyllda Vietnam som bjuder på en fascinerande blandning av kultur, natur och historia. Du bor på fyra utvalda hotell och under resan får du uppleva en kryssning och en tågresa genom bergen.

Äventyret börjar i Vietnams största stad Ho Chi Minh-staden som även är känd under sitt gamla namn, Saigon. Här möts du av kolonial-arkitektur, moderna skyskrapor och några av landets mest besökta sevärdheter. Vandra i korridorerna på Reunification Palace, titta på skrämmande påminnelser om Vietnamkriget på militärmuseet och i de underjordiska Cu Chi-tunnlarna som du hittar strax utanför staden.

Efter tre nätter i en lägenhet med självhushåll på moderna Oakwood Apartments Ho Chi Minh City så går resan vidare mot huvudstaden Hanoi. Även här välkomnas du av en härlig blandning av historia och modern storstad. Höjdpunkterna i Hanoi omfattar bland annat Litteraturens tempel som byggdes på 1100-talet och Ngoc Son-templet som ligger på en liten ö. Du kan dessutom besöka Ho Chi Minh-mausoleet och det kejserliga citadellet Thang Long. Du bor på centralt belägna Pullman Hanoi där du kan koppla av med ett svalkande dopp i poolen eller en massage i spaet.

Sedan är det dags att kliva ombord nattåget King Express och färdas mot bergstaden Sapa. Resan genom norra Vietnam tar runt åtta timmar och det lyxiga tåget är inrett i charmig kolonialstil. Väl framme i Sapa checkar du in på Sapa Jade Hill Resort & Spa som ligger högt uppe i bergen med en fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Här kan du vandra bland grönskande dalar och höga berg och besöka traditionella vietnamesiska byar.

Sedan är det dags att njuta av en oförglömlig kryssning runt Lan Ha Bay som hyser över 100 sandstränder, natursköna öar, fascinerande grottor och traditionella fiskebyar. Paddla kajak i det lugna vattnet och njut av en god middag med vietnamesiska specialiteter under den stjärnbeströdda himlen.

Det sista stoppet på resan är Hoi An Beach Resort där du kan koppla av på den privata stranden eller vid poolen. Här tillbringar du fem nätter och kan smälta alla intryck från den första delen av resan. Unna dig själv en avkopplande behandling i eleganta Waterlily Spa eller var med på en matlagningskurs och lär dig att svänga ihop lokala delikatesser som du sedan kan återskapa hemma i ditt eget kök.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.