Magnifika sviter på Mykonos

La Residence Mykonos, Kalafatis, Grekland

Sea View-svit med balkong eller veranda

Sea View-svit med balkong eller veranda

Exklusivt boende vid paradisisk strand på sydöstra Mykonos, inklusive frukost, en middag och mer

Magiska solnedgångar, gastronomiska upplevelser på verandan och långa sköna dagar på en av de vackraste och renaste sandstränderna på Mykonos. Låter det lockande? På La Residence Mykonos väntar en riktig paradissemester med stil och klass där du kan koppla av i stora och snygga sviter, inredda på ett lika elegant som romantiskt sätt. Den vitkalkade grekiska stilen sätter självklart också en unik lokal prägel på det femstjärniga boutiquehotellet.

Med ett flertal pooler och havet alldeles nedanför hotellet har du perfekta möjligheter att njuta av sköna dopp i den värmande grekiska solen. Utöver det kan du unna dig en avkopplande paus i hotellets spa, en väldoftande och harmonisk oas där du kan välja på ett stort utbud av sköna behandlingar. Föredrar du lite mer action finns en hel del vattensporter att prova, eller så kan du passa på att upptäcka de vackra stränderna och naturen längs med Mykonos kust. Det är lätt att förstå varför denna pärla blivit en av de mest populära destinationerna i den grekiska övärlden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor