Hemtrevligt designhotell i Berlin

Max Brown, Berlin, Tyskland

Berlin

Small-rum

Small-rum

Kurfürstendamm

Berlin

Berlin

Berlin

Toppmodernt hotell i Berlins Charlottenburg-distrikt, i närheten av shoppinggatan Kurfürstendamm

  • Frossa i nybakat varje morgon: Det sägs att frukosten är dagens viktigaste mål, och på Max Brown håller man med om det påståendet. Hotellet har ett eget bageri som förser dig med nybakat bröd och andra godsaker varje morgon.

  • Nära till shopping: Max Brown Berlin ligger i hjärtat av distriktet Charlottenburg, endast ett stenkast från avenyn Ku’damm och det stora shoppingcentret KaDeWe. Är du intresserad av loppmarknader kommer du inte att bli besviken, här finns nämligen massor av spännande marknader att utforska.

  • Trivsam oas nära stadsvimlet: Trots att hotellet ligger intill Ku’Damm är det lätt att finna ro här. Inredningen är ljus och hemtrevlig, med retromöbler och noga utvalda designdetaljer, en perfekt bas att återvända till efter en dag full av sightseeing helt enkelt.

Faciliteter

- Bar
- Frukostrum
- Bageri
- Butik
- Dygnetruntöppen reception
- Wi-Fi

Hitta hit

Från boendet är det 500 meter till U-bahnstationen Hohenzollerndamm och fem kilometer till Berlins centralstation. Flygplatsen Tegel når du på 15-20 minuter med taxi.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor