Stilfullt strandboende på Kroatiens riviera - avbokningsbar

Medora Auri Family Beach Resort, Podgora, Kroatien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Dubbelrum med havsutsikt - annexet

Dubbelrum med havsutsikt - annexet

Makarska

Upplev den kroatiska kusten från ett familjevänligt hotell vid havet, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 20% ?

Semestra på fyrstjärnigt hotell med ett vackert läge vid havet, inklusive halvpension och välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Ett förtrollande landskap: Den sex mil långa kustremsan från Omis i norr till Gradac i söder brukar kallas för Makarska rivieran. Naturen i området är lika kontrastrik som vacker: här möter grönska långa stenstränder och djupa dalar krockar med enorma bergsklippor.

  • Njut av sol och bad: Medora Auri Family Beach Resort ligger längst ute vid den palmkantade klapperstenstranden. Ta ett dopp i havet eller njut av solen på den stora terrassen och simma ett par längder i poolen.

  • Mat och dryck med havet som granne: I hotellets restaurang serveras det frukostbuffé och middag varje dag. Du kan också beställa drinkar från poolbaren, hotellets egen cocktailbar på stranden eller lobbybaren, som har utsikt över Podgoras dramatiska natur.

Faciliteter

- Pool
- Spa-avdelning
- Fyra restauranger
- Tre barer
- Aktivitetsprogram för barn

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen finns i Split som ligger 107 kilometer norrut. Dit tar du dig på en och en halvtimme med bil.

Se på hotellets video:


Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Tin Ujevića 7, Podgora 21327, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor