Moderna lägenheter på Spaniens sydkust

On Family Islantilla, Islantilla, Spanien

One Bedroom Forest View- eller Street View-lägenhet

One Bedroom Forest View- eller Street View-lägenhet

One Bedroom Forest View- eller Street View-lägenhet

One Bedroom Forest View- eller Street View-lägenhet

Fullt utrustade lägenheter med närhet till fin sandstrand på Spaniens Costa de la Luz

  • Njut av sol och bad: Hotellets läge gör att du kan packa strandväskan och ta den korta promenaden ner till havet. Islantillas fina strand erbjuder vacker natur, gyllengul sand och Atlantens klarblå vatten. På stranden finns solstolar och möjlighet att köpa något att äta och dricka.

  • Ta en drink i baren: Efter en lång dag på stranden beger du dig till den trevliga cafeterian och baren där du kan slå dig ner i någon av de sköna fåtöljerna. I baren beställer du kaffe, te, en svalkande öl eller cocktail. Här finns också ett urval av tilltugg och enklare rätter om du blir hungrig.

  • Utbudet av aktiviteter: Islantilla är en semesterort full av aktiviteter och ett varierat utbud av restauranger och barer. Receptionen hjälper gärna till med tips om shopping, bio, sportaktiviteter eller områdets bästa vattenparker. I området finns även en fin golfbana för den som vill gå en runda.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Pool
- Parkering
- Cafeteria
- Bar
- Gym

Hitta hit


Till den internationella flygplatsen i Sevilla tar det cirka en timma och 30 minuter att köra och Faros internationella flygplats ligger en timme bort med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor