Modernt hotell med bra läge vid Kastrup

Quality Hotel Dan Airport, Köpenhamn, Danmark

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Vakna utvilad på fräscht hotell med brasserie och elegant bar nära tunnelbanan i Köpenhamn, inklusive frukost och en trerättersmiddag

Perfekt för
Storstad Shopping Sightseeing

Missa inte

Quality Airport Hotel Dan har ett perfekt läge för att ta sig till och från Kastrups flygplats. På gångavstånd finns sevärdheter som Amager Beach Park där du kan besöka norra Europas största akvarium The Blue Planet. Närmaste tunnelbanestation ligger cirka tio minuters promenad bort vilket gör det smidigt att ta sig till centrala Köpenhamn för shopping i de många butikerna på Ströget, en drink på en mysig bar eller goda smörrebröd på någon av stadens restauranger.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor