Berömt femstjärnigt hotell på Rivieran

Monte-Carlo Beach, Roquebrune-Cap-Martin, Frankrike

Exclusive Sea View-rum

Exclusive Sea View-rum

Monaco

Monaco

Tidlös elegans på hotell strax utanför Monte Carlo med privat strand, Michelinrestaurang, spa och champagne-lounge

  • Exklusiv privat strand: Hotellet har en privat strand. Här kan du njuta av sol och bad i Medelhavets klarblå vatten, eller koppla av på en av de bekväma solsängarna. Vid stranden serveras även drinkar och smårätter.

  • Wellness för hela kroppen: Hotellets rofyllda spa ligger mellan havet och en doftande pinjeskog. Här erbjuds både yoga och välgörande behandlingar. Innan och efter din behandling kan du prova en ekologisk juice från baren.

  • Stjärnbelönad gastronomi: Hotellet har tre restauranger varav en har belönats med en Michelinstjärna. Här serveras bland annat Medelhavsinspirerade, autentiska och hälsoinriktade rätter. Från flera av borden har du vacker utsikt över havet. Hotellet har även en glamourös champagne-lounge.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Strand

Hitta hit

Hotellet ligger nära gränsen till Monaco, en kvarts bilfärd från Monacos järnvägsstation. Flygplatsen i Nice når du på en timme med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor