Fantasifullt boutiquehotell i hjärtat av Paris

Monte Cristo Hôtel, Paris, Frankrike

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Vackert boutiquehotell med pool, inspirerat av Alexandre Dumas, nära Quartier Latin och Le Jardin du Luxembourg

  • Fantastisk läge i Paris: Monte Cristo Hôtel är beläget på en lugn gata i Paris femte arrondissement, bara ett par minuters promenad från Rue Mouffetard. Här befinner du dig precis i utkanten av det berömda Quartier Latin och har gångavstånd till Le Jardin du Luxembourg och Jardin des Plantes, två av Paris vackraste parker.

  • I Alexandre Dumas fotspår: Inte helt oväntat har hotellet fått sin inspiration från den franske författaren Alexandre Dumas och hans verk. Inredningen är till stor del specialbyggd och kompletteras med antikviteter och exotiska växter – allt för att ta dig med på en resa in i Dumas värld.

  • Nyöppnad restaurang: Börja dagen med en simtur i hotellets inomhusbassäng innan det är dags att hugga in på den aptitretande frukosten. På kvällen kan du stilla hungern på den nyöppnade restaurangen Le Grand Dictionnaire, vars meny ständigt uppdateras för att passa säsongerna.

Faciliteter


- Restaurang
- Rombar
- Inomhuspool
- Wi-Fi
- Bastu

Hitta hit

Närmsta tunnelbanestation är Censier – Daubenton, fem minuter bort till fots.
Till Paris-Orly tar det en halvtimme med bil eller ungefär dubbelt så lång tid med lokaltrafiken. Till Charles de Gaulle tar det en timme med RER-tåget.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor