Panoramavy över Röda Havet

Movenpick Resort Soma Bay, Soma Bay, Egypten

Deluxerum med poolutiskt

Classic-rum

Classic-rum

Elegant vistelse på egyptisk resort med utomhuspool, spa, flera restauranger och barer med närhet till strand och aktiviteter

  • Läckerheter från Egypten: Du startar dagen på allra bästa sätt genom att mumsa på den rikliga frukostbuffén med utsökta varma och kalla rätter, tillbehör och sallader. Till lunch och middag serveras också kötträtter direkt från kolgrillen på buffén, samt egyptisk och italiensk mat på hotellets två à la carte-restauranger.

  • Skäm bort dig med avkoppling: Skäm bort kropp och själ i hotellets spa, som erbjuder allt från turkiskt och marockanskt bad, jacuzzi och bastu, till en lång lista på skönhets- och massagebehandlingar. Vill du passa på att få lite träning finns också ett gym med den senaste utrustningen.

  • Ett paradis för dykning: Soma Bay är en fantastisk destination för alla nivåer av entusiastiska dykare. Det finns en kilometerlång sträcka av korallrev precis intill kusten, som myllrar av fascinerande fiskar och havsdjur.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Spa
- Vattensporter
- Tre swimmingpooler
- Tre restauranger
- Tre barer
- Beachvolleybollplan
- Skönhetssalong
- Dykcenter

Hitta hit

Till flygplatsen i Hurghada tar det ungefär 45 minuter med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor