Den ultimata rundresan i Sydostasien

Yangon, Bagan, Myanmar, Chiang Mai, Thailand, Luang Prabang, Laos, Siem Reap, Koh Rong, Kambodja

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Yagan

Chiang Mai

Royal Flora Park of Chiang Mai

Pullman Yangon Centerpoint

Deluxerum på Pullman Yangon Centerpoint

Bagan

Deluxerum på Amata Garden Resort

Amata Garden Resort

Bagan

Mandalay

Panviman Chiang Mai Spa Resort

Deluxerum på Panviman Chiang Mai Spa Resort

Phra Singh Waramahavihan Temple

Kuang Si-vattenfall

Wat Xieng Thong

3 Nagas Luang Prabang

Deluxerum på 3 Nagas Luang Prabang

3 Nagas Luang Prabang

Luang Phabang

Angkor Wat

Nita by Vo Luxury Hotel

Juniorsvit på Nita by Vo Luxury Hotel

Nita by Vo Luxury Hotel

Banteay Srei

The Royal Sands Koh Rong

Beachfront-villa på The Royal Sands Koh Rong

Beachfront-villa på The Royal Sands Koh Rong

Koh Rong

Koh Rong

Spännande och innehållsrik resa till fyra länder i Sydostasien, inklusive flyg, frukost och mycket mer

Dag 1, Yangon:

Du landar i Yangon och installerar dig i lugn och ro på hotellet.

Dag 2, Yangon:

Dagen börjar med privat sightseeing i stadskärnan, inklusive sevärdheter som postkontoret, Mahabadoola-trädgården, självständighetsmonumentet, Chauk Htat Kyi samt den imponerande, gyllene Shwedagon-pagoden.

Dag 3, Yangon – Bagan:

Du lämnar Yangon och flyger norrut till Bagan, där du först besöker en lokal marknad, följt av några av stadens tempel och pagoder samt två traditionella verkstäder för bland annat trähantverk. På eftermiddagen fortsätter ni till Sunset Hill, för att njuta av utsikten över solnedgången.

Dag 4, Bagan – Mandalay:

Från Bagan fortsätter färden mot Mandalay, för en rundtur till några lokala hantverkare som tillverkar bland annat bladguld, träföremål samt snidade objekt i marmor. Därifrån åker ni vidare till Golden Palace-klostret, som är berömt för sina träsniderier samt en 200 år gammal teakbro. Slutdestination för dagen är Chiang Mai i Thailand, dit ni tar er med flyg.

Dag 4-7, Chiang Mai:

Du har två hela dagar (tre nätter) till fritt förfogande att utforska Chiang Mai, som är Thailands näst största stad. Exempelvis kan du besöka tempel som Wat Sri Suphan och Wat Chedi Luang eller den livliga nattbasaren.

Dag 7–10, Luang Prabang:

Nu är det återigen dags att utforska en ny stad i ett nytt land, nämligen Luang Prabang i Laos. Även här stannar du tre nätter med möjlighet att utforska på egen hand. Förslag på intressanta sevärdheter är vattenfallet Kuang Si, bergstoppen Mount Fousi, nattmarknaden och Pak Ou-grottorna.

Dag 10–12, Siem Reap:

Nästa anhalt på resan är Siem Reap i Kambodja, där du bor två nätter. Siem Reap är mest känd för det spektakulära tempelkomplexet i Angkor, som står med på UNESCO:s världsarvslista, men har även många andra sevärdheter värda ett besök. Till exempel kan du ta en tur in till den livliga stadskärnan, med marknaden och barstråket.

Dag 12–15, Koh Rong:

Du avrundar ditt asiatiska äventyr med tre nätter vid havet på ön Koh Rong, utanför Kambodjas kust. Här kan du varva ner med sol och bad efter en innehållsrik resa. Passa även på att snorkla i det turkosblå vattnet längs de snövita stränderna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.