Mysig tillflyktsort på Värmdö

FågelbroHus, Värmdö

Country Club Queen-rum

Country Club Queen-rum

Lantlig tillflyktsort med relaxavdelning, två golfbanor och naturskönt läge i Stockholms skärgård, inklusive frukost och trerättersmiddag

Missa inte

FågelbroHus har ett naturskönt läge på Värmdö i Stockholms skärgård. Omgivningarna ger möjlighet till både avkoppling och aktiviteter. Hotellet är omgivet av hästhagar, skog och hav och är perfekt för sköna promenader eller joggingrundor. Utanför hotellets huvudbyggnad finns två golfbanor – en 9-håls- och en 18-hålsbana. Runt Värmdö finns många trevliga ställen att besöka, som bland annat Värmdö Musteri, Bränneri & Bryggeri, havsbaden Grisslinge och Björkvik, samt Siggesta Gård, där det finns äventyrsgolf, ponnyridning och skogshinderbana.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor