Mysig tillflyktsort på Värmdö

FågelbroHus, Värmdö

Country Club Queen-rum

Country Club Queen-rum

Avkoppling på ett skärgårdshotell med två golfbanor och relaxavdelning, inkl. frukost och trerätters

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -23% på marknadens priser ?
Boende i ett Country Club Queen-rum, inklusive frukostbuffé och trerättersmiddag.

I erbjudandet ingår även parkering.

Incheckning startat 15.00 och utcheckning sker senast 11.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lantlig tillflyktsort med relaxavdelning, två golfbanor och naturskönt läge i Stockholms skärgård, inklusive frukost och trerättersmiddag

  • Idylliska omgivningar i Stockholms skärgård: Avkopplande dagar väntar dig här på Värmdö. På FågelbroHus välkomnas du av en mysig röd byggnad med vita knutar, inramad av natursköna omgivningar, där du kan njuta av frisk luft och långpromenader, eller bara koppla av på den nyrenoverade relaxavdelningen med olika bastur eller boka in en behandling i spaet.

  • Öva på svingen på någon av golfbanorna: Detta är ett golfparadis i skärgården – Fågelbro Golf & Country Club är en av landets finaste banor, med både en 18- och 9-hålsbana, samt tillgång till driving range och putting green.

  • Närproducerad och säsongsbetonad mat: På hotellets restaurang förändras menyerna och smakerna i enlighet med säsongen och i vinkällaren finns årgångsviner och buteljeringar från distrikt runt hela världen. Hotellets sommelier hjälper dig gärna att välja ut ett passande vin till middagen.

Faciliteter

- Restaurang
- Vinkällare
- Relaxavdelning
- Två golfbanor
- Gym
- Spa Behandlingar
- Tennisbana

Hitta hit

Hotellet ligger på Värmdö i Stockholms skärgård, 35 minuters bilresa från Stockholm centrum. Det går bussar från hotellet till Slussen i Stockholm och du kan även ta dig hit med båt.

Bra att veta

Vänligen notera att hotellets relaxavdelning erbjuder olika bastur men för badmöjligheter beger du dig till Grönköpings strand cirka sju minuter bort. Poolen kommer stå klar i slutet av augusti.
Fågelbrovägen 20, 139 60 Värmdö, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

FågelbroHus har ett naturskönt läge på Värmdö i Stockholms skärgård. Omgivningarna ger möjlighet till både avkoppling och aktiviteter. Hotellet är omgivet av hästhagar, skog och hav och är perfekt för sköna promenader eller joggingrundor. Utanför hotellets huvudbyggnad finns två golfbanor – en 9-håls- och en 18-hålsbana. Runt Värmdö finns många trevliga ställen att besöka, som bland annat Värmdö Musteri, Bränneri & Bryggeri, havsbaden Grisslinge och Björkvik, samt Siggesta Gård, där det finns äventyrsgolf, ponnyridning och skogshinderbana.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor