Mysigt hotell nära centrala Saint Tropez och stranden - avbokningsbar

La Ferme d’Augustin, Saint-Tropez, Frankrike

Upp till -47% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Junior-svit

Junior-svit

Superior-rum

Exempel på badrum

Standardrum

Standardrum

Saint Tropez

Saint Tropez

Saint Tropez

Familjeägt hotell i glamourösa Saint Tropez, inkl. frukost, transferservice till centrum m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 47% ?

Boende på charmigt hotell nära stranden, inklusive frukost, välkomstrosé och mer | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En historisk pärla: La Ferme d’Agustin var under 1950-talet en anrik gård som välkomnade de enstaka gäster som färdades genom det vackra landskapet. Idag är detta ett familjeägt hotell för resenärer som söker en naturskön idyll och en fridfull atmosfär i närheten av glamourösa Saint Tropez.

  • Lugna semesterdagar: Detta charmiga hotell är omgivet av en vacker trädgård full av färgsprakande vegetation och lummig grönska. Här hittar du även en uppvärmd utomhuspool, utrustad med ett flertal massageegenskaper för bästa möjliga avkoppling.

  • Med smak av Frankrike: Hotellets restaurang serverar provensalska läckerheter lagade på lokalt producerade råvaror. Måltiden avnjuts under vinrankorna på terrassen eller i skuggan av de stora träden i trädgården. Menyn är säsongsbetonad och serverar alltid färsk frukt och nyskördade grönsaker. Hotellet har även en egen vingård där vin produceras för att passa restaurangens lokala delikatesser.

Faciliteter

- Restaurang
- Rumsservice
- Transferservice till centrala Saint Tropez
- Uppvärmd pool

Hitta hit

Närmsta flygplatsen är Touloun-Hyeres, som ligger drygt en timmes bilfärd från hotellet. Till Nice flygplats tar resan omkring en timme och 45 minuter.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

979 Route de Tahiti, Saint-Tropez 83350 Ramatuelle, Frankrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor