Nytt hotell i hjärtat av Antwerpen

NH Collection Antwerp City Centre, Antwerpen, Belgien

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Exklusivt och stilrent hotell med restaurang i hjärtat av Antwerpen, nära centralstationen, diamantkvarteren och Antwerpens Zoo

  • Tapas och ett glas cava i restaurangen: Hotellet har en avspänd restaurang och tapasbar, som serverar vällagade smårätter i kombination med noga utvalda viner och cocktails. Här kan du njuta av en god måltid utan att behöva lämna byggnaden.

  • En härlig start på dagen: Hotellet serverar en varierad och balanserad frukostbuffé, som bland annat inkluderar bröd, bakverk, ost, kallskuret, yoghurt, färska juicer, frukt och varma rätter som tillagas på beställning. Här kan du börja dagen i lugn och ro, innan sightseeing och andra spännande upptåg.

  • Fantastiskt läge nära flera sevärdheter: Hotellet har ett fantastiskt läge, intill Antwerpens vackra centralstation i Belle Époque-stil och stadens diamantkvarter, där alla världens diamanter passerar på väg mot att säljas vidare. Härifrån når du enkelt ett stort utbud av sevärdheter till fots.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Restaurang
- Terrass

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Antwerpen, bredvid centralstationen. Till Antwerpens flygplats är det 20 minuters bilfärd, eller en halvtimmes resa med lokaltrafiken.

Bra att veta

Eftersom hotellet är helt nytt kommer du att vara bland de första gästerna att välkomnas genom dörrarna. Alla våra hotell handplockas för deras kvalitet, men eftersom hotellet är nytt kan det vara så att personalen fortfarande finjusterar vissa saker för att säkerställa en perfekt vistelse.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor