Femstjärnigt strandhotell på Santorini - avbokningsbar

Nikki Beach Resort & Spa Santorini, Fira, Santorini, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Santorini

Luux rum

Exempel på badrum

Santorini

Santorini

Signature-rum med privat pool och trädgårdsutsikt

Santorini

Signature-rum med privat pool och trädgårdsutsikt

Exklusivt strandhotell med pool, spa, restaurang och utsikt över Egeiska havet, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 35% ?

Stilfullt hotell vid havskanten, med fitnesscenter, pool och restaurang samt närhet till många av öns sevärdheter, inklusive frukost och extra förmåner | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Femstjärnig semester: Nikki Beach Resort & Spa Santorini ligger vid stranden i Agia Parasansai, fem kilometer från öns välkända arkeologiska museum. Hotellet är mycket stilfullt inrett, med varma färger som i kombination med ljus och rymd skapar en avslappnad och harmonisk atmosfär.

  • Strandnära läge för soldränkta dagar: På hotellets privata strand kan du se fram emot många sköna stunder fyllda av sol och bad. Koppla av i skuggan under parasollet medan du ser ut över havet. Här kan du även ägna dig åt en rad vattensporter, såsom dykning, snorkling och vindsurfing.

  • Varva poolhäng och wellness: Njut av långa bad och uppfriskande simturer i utomhuspoolen med utsikt över det Egeiska havet. Kombinera med en avkopplande massage på spaet eller slappna av i bubbelpoolen. För den som vill träna är hotellets välutrustade gym den givna platsen med sina moderna faciliteter och uppiggande träningspass.

Faciliteter


- Restaurang
- Spa
- Gym
- Utomhuspool

Hitta hit


Santorinis flygplats nås enkelt med taxi på ungefär tio minuter.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Megalochori 847 00, Santorini, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor