Femstjärnig vistelse i vackra San Gemini

San Gemini Palace, San Gemini, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Upplev Umbriens historiska charm på femstjärnigt hotell med restaurang och gym, inklusive frukost

Missa inte

Hotellet ligger i den charmiga medeltida staden San Gemini i den italienska regionen Umbrien. I samhällets centrum kan du beskåda historiskt välbevarade byggnader och promenera längs mysiga gator och gränder. Testa en äkta salt focaccia eller pizza med extra mycket ost på någon av restaurangerna eller varför inte ta ett glas vin på en uteservering? I området kan du upptäcka spännande arkeologiska utgrävningsplatser, paddla kanot på de närliggande floderna eller upptäcka regions rika utbud av mat och dryck på någon av vingårdarna. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor